''PS..You're mine'' by Alexa Riley - Ревю

Автор : Alexa Riley
Страници : 131 
Оценка в Goodreads: 4.5/ 5 


Трябваха ми само 5 минути да се осъзная след бързия прочит на книгата, грабнах лаптопа и започнах да пиша. Нека преминавам към ревюто без заобикалки.

Червенокосата Кейли Ловли, известна за учениците си като госпожа Ловли – срамежливата. Невинен учител, който обича да вдъхновява умовете на другите, да пече вкусни сладки и да се изчервява от всеки спиращ мъжки поглед.

‘’Успяваше да ме прави твърд като стомана само с курабийки. Представям си възможностите.’’

Старши сержант Марк Гънар е човек, който живее, яде и диша за военните си. Той знае, че няма друг начин, така като е бил сирак момче, което се превърна в един мъж с униформа като средство за оцеляване. Така че, когато получава неочаквано писмо с името му отгоре, той си мисли, че е някаква грешка. След прочита на думите написани вътре, той научава, че е красив и че живота му се променя към нещо красиво, запознавайки се с жената, променяща съдбата му завинаги! Ден след ден, писмо след писмо, Кейти и Марк създават приятелство с мастило, което скоро се променя в отношения с целунати печати и подпис с копнеж.

PS..You’re mine е тази книга, която те кара да се усмихваш с широка и истинска усмивка, която те кара да се кикотиш, която те кара да се чувстваш хубаво. Това е вид история, която улавя вниманието ти със своя сладък парцел, очарователни герои и накрая доста еротични сцени. Тази книга е прекалено бърза за четене, започвайки я аз даже не осъзнах, че за 20 минути съм я прочела. И с всяка страница, всяка буква, болката за тези герои кърви и ние се чувстваме странно, отчаяно искаме да са заедно. Препоръчвам ви я, заслужава си!


-Мари.

You May Also Like

0 коментара