The BookTube Besties Game.

Здравейте. Както се рових из блоговете, които следя попаднах на постовете на Павлина и Памела, а именно The Booktube Besties Game. Реших да се включа. Момичетата са обяснили правилата, но аз ще ги повторя. Ти и твоето блогърско другарче ( моето е Румяна от The StrangeUniverse ) трябва да отговорите на въпроси, като се опитате да познаете една на друга съответните отговори. Техните постове можете да видите, като кликнете на имената им по-горе. Е, нека да започваме!

1.Кой е техният любим жанр?
Предпложение: Хм, ще заложа на романтични романи или каквито и да са романи като цяло.
Реален отговор: Любимия ми жанр очевидно са романите, въпреки че съм чела и фантастика и поезия.
1 точка.
2.Кой е героят, по който си падат?
Предположение:  О, де да беше един. :D Румяна може да си набележи всеки красавец, в която и да е книга. Нека заложа на няколко.. Джейми от ‘’Друговремец’’, тук съм напълно сигурна!! След това може да добавя и Ливай от ‘’Фенка’’ на Рейнбоу Роуъл  и мъжете от поредицата на Кристина Лорен ‘’Красив’’ ;)
Реален отговор: Ох,тук е много трудно да кажа само един герой. Когато чета някоя книга почти редовно си падам по главния герой. В момента ще е Оливър от ‘’Сърца за разбиване.’’
1 точка.
3.Кои са книгите или авторите, които бихте чели заедно ( т.н buddy read* )
Предположение: Мисля, че няма ограничение. Двете като цяло четем всичко. Като автор може би ще четем заедно нещо на Кристина Лорен, Колийн Хувър или Рейнбоу Роуъл ( макар, че аз съм по-голямата фенка )
Реален отговор:  Бих чела всяка книга с теб и даже вече сме го правили, но може би и аз като Павлина ще кажа ‘’След’’ на Анна Тод, защото знаеш колко ме вбесяваше тази книга. И с удоволствие бих чела книгите на любимата ми Колийн с теб.
1 точка.
4.Коя книга са препрочитали най-много пъти?
Предположение: Това е лесно ‘’Ugly Love’’ на Колийн Хувър.
Реален отговор: Най-много съм препрочитала ‘’Грозна любов’’ на Колийн Хувър, ‘’Maybe Someday’’ отново на нея и трилогията ‘’Хекс Хол’’, за която не съм споменавала. Всички съм ги чела по 2 пъти.
1 точка.
5.Кой според вас е любимият им техен пост?
Предположение: Хм, затрудних се тук. Ще заложа на ревюто на ‘’Аз преди теб’’ на Джоджо Мойс. Доста се разчувства на него.
Реален отговор: Любимият ми пост е може би ревюто на ‘’Аз преди теб’’. Беше доста емоционално за мен да го напиша и си го харесах доста.
1 точка.

6.Кой герой ги дразни най-много?
Предположение: Ох, тук май ще дам празен отговор. Или пък не. Залагам на случайността. В повечето книги, които чете все има някой, който да я дразни. В момента се сещам за Хардин от поредицата ‘’След’’ на Анна Тод. Толкова я дразнеше, тоя. Голямо избухване беше в часовете.
Реален отговор: Не знам кой герой ме дразни най-много, тук пак е за всяка книга, но първо се сетих за Хардин от ‘’След’’ на Анна Тод.
1 точка.
7.Кой има по-голяма вероятност да заплаче, докато чете?
Предположение: Тук отговарям и двете. И двете сме много чувствителни относно филми, книги и живота като цяло.
Реален отговор: И двете сме много емоционални и ревем на книги и филми, но мисля че аз е малко по-вероятно да се разплача и рева повече.
0,5 точки.
8.На коя героиня другарчето ви би ви оприличило?
Предположение: Хм, Руми е наистина много грижовна, винаги би помогнала на семейството си и приятелите си в нужда, упреква ги, когато са направили грешка, но това е с цел да се научим и защото ни обича. Може би залагам на Клеър от ‘’Друговремец’’ .
Реален отговор:Ами…Трудно е да кажа на кой герой се оприличавам, защото във всеки герой намирам нещо от себе си. Но бих казала, че се опитвам да съм силна като Клеър от ‘’Друговремец’’, но понякога мисля, че съм много неуверена като Кат от ‘’Фенка’’, а и съм книжен плъх, като много други героини.
1 точка.
9.Кой е любимият им филм по книга?
Предположение: Тук ще позная, надявам се. ‘’Аз преди теб’’ . След излизането на филма ‘’Ugly Love’’ съм сигурна, и че той ще и е любим!!
Реален отговор: Ами сещам се за ‘’Аз преди теб’’ и ‘’Вината в нашите звезди’’
1 точка.
10.Коя е любимата им поредица?
Предположение: ‘’Друговремец’’ от Диана Габалдон и ‘’Красив’’ на Кристина Лорен.
Реален отговор: Доообре, тук са доста, но първо е ‘’Красив’’ на Кристина Лорен и после ‘’The Off-Campus’’ на Ел Кенеди.
0,5 точки.

И финалът дойде. Тук можете да прочетете предложенията и на Румяна, за моите отговори. Надявам се всеки, който се включи да се забавлява също толкова, колкото и ние. Горда съм наистина много със себе си! Познавам Румяна, толкова добре особено като е свързано с книги, но и като цяло! 9/10 наистина доста добре се справих!

*Buddy Read – четене с другарче.


-Мари.

You May Also Like

4 коментара

 1. Как е възможно да познаете толкова много - с Пам постоянно дърдорим за книги и герои и автори и... май никога не е достатъчно?! ;д Много се радваме, че се включихте към странните ни идеи и се радвам, че сте се забавлявали ♥

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Ние се познаваме адски много :D Даже и ние се учудихме, а се познаваме само от две години, вие сигурно от повече не знам :D И на нас ни беше приятно, че се включихме! <3

   Изтриване
  2. Ами станаха почти 5 години в нашия случай, но понеже говорим и за гримове ужасно много и за дрехи, музика, за въображаемите ни драми, а като добавиш към това и книгите, никога не ни стига времето ;д <3

   Изтриване
  3. И ние сме така, все се намира за какво да си говорим! :D <3

   Изтриване